Hoppa till innehåll

Mörrums Konståkningsförening

JSB Piruetten

Mörrums konståkningsförening arrangerar A-tävling JSB Piruetten
18-19 December 2021 Jössarinken i Mörrum

Information gällande restriktioner Covid 19

Hej,

Välkomna till Jössarinken den kommande helgen!

För att vi ska kunna genomföra ett säkert arrangemang vill vi påminna om att alla måste följa de restriktioner och rekommendationer som gäller i samband med Covid 19 och bifogar information om vaccinationsbevis nedan.

Information från Myndigheten för digital förvaltning (DIGG)

Observera att detta evenemang kräver att du kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis, tillsammans med en giltig ID-handling. Gäller personer över 18 år.

Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se.

Detta gäller för dig som ska besöka ett arrangemang som kräver vaccinationsbevis:

  • Det är bara vaccinationsbevis som är giltiga, inte test- eller tillfrisknandebevis
    Du kan enkelt hämta ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se eller genom en blankett som finns att hämta på E-hälsomyndighetens hemsida. Vaccinationskort som du fick i samband med dina vaccinationer gäller inte som vaccinationsbevis. Om du vaccinerat dig i ett annat land än Sverige är det därifrån du behöver hämta ditt vaccinationsbevis. För att ett utländskt vaccinationsbevis ska vara giltigt i Sverige måste landet vara anslutet till EU Digital Covid Certificate Infrastructure.
  • För att kunna få ett giltigt vaccinationsbevis måste du vara fullvaccinerad. För att räknas som fullvaccinerad behöver du ha fått två doser med Comirnaty (Pfizer/BioNTech), Spikevax (Moderna) eller Vaxzevria (AstraZeneca) eller en dos med Covid-19 Vaccine (Janssen).
  • Det måste ha gått minst 14 dagar från att du är fullvaccinerad innan du får besöka arrangemang som kräver vaccinationsbevis. Det gäller inte boosterdoser.
  • Kontrollera vaccinationsbevisets giltighet. Vaccinationsbevis hämtade före 1 oktober 2021 är giltiga i 90 dagar. Vaccinationsbevis som är hämtade senare är giltiga i 180 dagar.
  • Vaccinationsbevis gäller bara tillsammans med en giltig ID-handling, till exempel ett körkort, ID-kort eller pass

Inför ditt besök 

Se till att du har ett giltigt och uppdaterat covidbevis för vaccination, ett så kallat vaccinationsbevis. Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se. Vaccinationsbeviset visas upp tillsammans med giltig ID-handling i samband med entré.